KAKO USTVARITI SVOJE SANJSKO ŽIVLJENJE

PRENESI E-KNJIGO

Ste že kdaj opazili, s kakšno hitrostjo drvijo leta mimo nas? Ste se že kdaj zavedli, kako hitro pozabimo majhne radostne trenutke, ki skupaj tvorijo naše življenje?

Včasih se počutim, kot da se nas vse več samo prebija skozi življenja, brez da bi se resnično zavedali, kaj je tisto, kar ga dela tako vrednega. Ne koliko kljukic bomo naredili v našem seznamu opravil, ne koliko sledilcev bomo imeli na družbenih omrežjih, ampak tisti mali vsakodnevni trenutki prepleteni z velikimi življenjskimi dogodki.

Zaposleni smo s početjem toliko stvari naenkrat in lovljenjem nekih idealov, da pogostokrat čisto pozabimo zgolj biti. Se zavedati samega sebe, svojih dejanj in misli.

In vendar je ta biti – v tem trenutku, tukaj, zdaj – tisti najpomembnejši. Nekateri mu pravijo intuicija, nekateri ga imenujejo duh, višji jaz, spet drugi srce. Pravzaprav sploh ni pomembno.

Zna nam pokazati, kako se ponovno povezati sami s seboj in s svojim glasom. To je tisti del tebe, ki preprosto ve in ki izhaja iz ljubezni in sočutja. Ko mu prisluhnemo in uglasimo svoje strune nanj, nas življenje popelje v čisto drugo dimenzijo z več poguma, več navdiha, več ljubezni, več motivacije in več vpliva.

Moje upanje je, da vam bom s spodnjo e-knjigo pomagala najti nazaj vaš kompas in ga ponovno usmeriti tja, kamor je kazal, ko je bil skladen z vašimi srčnimi željami. Upam, da vam bom preko vaj in zgodbe pokazala, kako niso vse kar šteje samo veliki doseženi cilji, ampak da so napredek, male zmage in ravnovesje v življenju precej bolj pomembni.

Ta knjiga ne bo rešila vseh vaših problemov.

Vaje znotraj nje vas bodo prej izzvale kot pa samo ujčkale. Je pa lahko kot celota odličen vodnik za vas, da opravite določeno delo, ki ste ga mogoče prej pometali pod preprogo in da odkrijete, kam želite usmeriti svoje nadaljnje življenje.

Namenjena je vsem, ki jih ni strah se soočiti s tako imenovanimi “težkimi” vprašanji, pogledati vase in zaživeti polno in zavestno.

Če se najdete v mojih besedah, potem vas vabim, da sledite spodnjim navodilom, da vam lahko e-knjigo Kako ustvariti svoje sanjsko življenje, čimprej pošljem.

Vaša, Aneja ⭐

PRENESI E-KNJIGO

PRENESI E-KNJIGO
KAKO USTVARITI SANJSKO ŽIVLJENJE
Nasveti kako s premišljenimi koraki
ponovno ozavestiti sebe in obuditi svojo moč izbire
S potrditvijo tega obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in politiko zasebnosti te spletne strani. Elektronski naslov, ki je navaden v obrazcu bo uporabljen za stik z vami in za prejemanje elektronskih novic. Podatki bodo varno shranjeni v naši bazi in ne bodo uporabljeni v nobene druge namene. S klikom se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali, hranili in uporabljali v skladu s temi pogoji.