ŽIVJO, SEM ANEJA!

Aneja kdo?

Kdo? Aneja2018-11-05T22:33:38+00:00

Za ljudi, ki me spremljajo online, sem tista, ki izdaja planerje Ustvarjam sanjsko leto.

Za sina Tristana trenutno “tata” (vsi smo zdaj to),”mama”,”a-ne”.

Za našo kosmatinko Šino, ena, ki jih daje hrano v skledo.

Za partnerja Mihca najbolj čudovita ženska na tem planetu (včasih tudi najbolj tečna 😛 ).

Zame pa oseba z ogromno sanjami in idejami, ki je nekoč zmotno mislila, da je zgolj robot narejen zato, da sledi ukazom drugih ljudi.

DESETLETJE NAZAJ

V mojih očeh sem bila nihče. Nekdo vreden zbadljivk in nevreden ljubezni. Oseba, ki si zasluži posmeh in zaničevanje. Sovražila sem se. Z vsakim atomom svojega telesa.

Dneve sem preživljala, namesto, da bi jih živela. Imela sem sanje, a nisem verjela vase. Želela sem si sprememb, vendar sem bila trdno prepričana, da nimam moči. Verjela sem, da sem zgolj robot, ki mora slediti temu, kar ji narekuje družba in da nimam drugih opcij. Objekt, katerega besede, misli in dejanja so nepomembna.

Nisem videla smisla bivanja na tem planetu.

Potem je prišlo leto 2008.

En “DOVOLJ JE!” je bil vse, kar je bilo potrebno, da sem korak za korakom začela spreminjati tisto, kar mi ni več služilo.

Mali, a vztrajni vsakodnevni poskusi, opremljeni z mnogo padci, so me pripeljali do tega dne, ko nedvoumno verjamem, da lahko dosežeš v življenju vse, za kar si pripravljen delati.

Bodisi je to pridobiti več samozavesti, izboljšati svoje navade, najti sanjsko službo, povečati partnersko ljubezen ali napisati knjigo.

Zdaj vem, da ni potrebe čakati na pravilno naravnane zvezde, popolne pogoje, dovoljenja drugih ljudi, da začneš slediti svojemu srcu.

Vse, kar potrebuješ, je samo skok zaupanja, daleč stran iz cone udobja in poljubni izdelek iz moje trgovine, da ti bo lahko dal “brco v ta zadnjo”, ko jo boš najbolj potreboval(a).

ZAKAJ PLANERJI?

Greva raje najprej na začetek?

Še preden sem leta 2013 odprla svoje podjetje.

Čisto prvi cilj je bil, da bi bila life coach, ki bi imel coachinge preko telefona. Vse izvedljivo. Znanje sem imela, a zataknilo se je pri tem, da jaz in telefon nisva največja prijatelja. Introverti me boste razumeli. 🙂

Kaj zdaj? Kako združiti vizijo o tem, da bi delo opravljala od doma, a še vedno pomagala ljudem, ne glede na to, kje v Sloveniji živijo?

Tako so se rodile zakladnice misli (ne, žal jih ne izdelujem več) in kmalu za njimi še spletni tečaji.

Bila sem ena prvih v Sloveniji, ki se je podala v vode video treningov. Nekaj, kar je v tujini že nekaj let standard, je bil pri nas kar izziv krmariti čez vse to kot novinec.

Prevrtimo eno leto naprej in tam je bila, mlada podjetnica Aneja, ki je imela vsak dan občutek, da ni na koncu dneva naredila nič. Ja, je napredovala. Ja, je delala. Od jutra do večera. V teoriji je vse to vedela. A v praksi je pozabila nase. Trenutki, ki si jih je nekoč vzela za hvaležnost, samorefleksijo, pohvalo, hobije, zastavljanje novih ciljev, so izginili.

In veš kaj je bilo najhujše? Ker sem ugotovila, da to ne počnem samo jaz, ampak je to kar nekakšen vsakdanji šport pri večini ljudi.

Samo hitimo naprej, namesto, da bi si vzeli čas in se poglobili vase.

Že veš kakšno bo zdaj nadaljevanje, ne?

Ja, pravilno. 😉

Vedela sem, da potrebujem pomočnika. No, potrebujemo. Nekoga, ki bi bil vsak dan z nami, nam pomagal osvajati vse nore sanje, opominjal na naše vrednote in prioritete, a nas hkrati crkljal in pohvalil, ko bi sami na to pozabili.

Dobrodošel planer Ustvarjam sanjsko leto 2015.

Vaš odziv? Sprejeli ste ga s tako odprtim srcem, da ste popolnoma spremenili potek moje poslovne poti.

Čez pol leta sta se mu pridružila še knjiga in delovni zvezek Zasij (začutila sem, da moram na papir zabeležiti svojo osebno zgodbo + predati naprej vaje, ki so meni pomagale do zdrave samopodobe) in Dnevnik trenutkov (žal že razprodan in ga ni mogoče več dobiti).

Od takrat do danes je planer USL šel čez več lepotnih transformacij, se izpopolnjeval (tako kot spletni tečaji) in v tem času postal žepni life coach že več kot 5.000 ljudem.

Bo postal tudi tvoj?

Meni je že spremenil življenje.

Prišel je čas, da tudi tvojega. 😉

KLIKNI TUKAJ IN RAZIŠČI PLANERJE