Odkrij leto in kapsula landing2021-12-28T10:41:31+01:00

Draga moja. Spet je leto naokrog. Ponovno ni nič čakalo, samo šlo, dan za dnem in nam prirejalo svojevrstno zabavo.

2020-ka nas je zmedla in nam zamajala vse poznano, 2021-ka je tudi prinesla svoje lekcije. Ne živim v pravljici in verjamem, da nam bo 2022-ka prav tako postregla s svojimi izzivi, a kljub temu verjamem, da si jo lahko okrasimo po svoje.

Zdaj pa mi povej – prav po resnici in odmisli vso evforijo, ki jo prinese novo leto in navidezno prazen list.

Si se zdaj končno pripravljena posloviti od vloge žrtve (na vseh področjih življenja)? Si pripravljena izpustiti izgovore, odlašanje in se končno začeti spraševati, kaj je dobro zate, ne za xyz ljudi?

Če je odgovor ja in želiš v letu 2022 postati vodja svojega življenja in se že danes začeti pomikati proti tvoji idealni  sliki življenja – potem beri dalje.

Priročnik Neverjetno leto 2022 že čaka nate.

Nehaj se počutiti majhno. Nisi nemočna. Moč je v tvojih rokah.

Poglej e-priročnika, ki ti bosta pomagala, da se bodo v naslednjih 12 mesecih občutki zmede, utesnjenosti, preobremenjenosti in nejevolje skrili pred novo različico tebe, ki bo vedela, da je edinstvena, dragocena, neustavljiva in vredna oseba.

 • Dodaj v košarico Podrobnosti

Povej mi, se tvoja trenutna realnost ujema s tvojimi najglobljimi srčnimi željami?

Nevem, če čutiš (čeprav pomoje podzavestno itak že veš), da svet se spreminja in ne bo nikoli več tak, kot je bil. Energije so postale drugačne. Veliko bolj intenzivno doživljamo življenje in tudi čas zaznavamo drugače, življenje na avtopilotu pa prav nič ne pomaga pri upočasnitvi.

Leto 2022 bo zato še glasneje klicalo po tem, da se (še bolj) prebudimo, pogledamo vase in začnemo slediti svojemu notranjemu klicu, moči in avtoriteti.

Si se v zadnjih letih že kaj vprašala, ali so življenje, ki ga živiš, navade in cilji, ki jih imaš, odraz tebe ali zahtev drugih ljudi? Si zadovoljna s svojim zdravjem, navadami in povezavo s tvojim duhovnim svetom? Kaj pa s svojimi odnosi in ljubeznijo do same sebe? Te kariera izpopolnjuje ali izčrpava, finance bremzajo ali zadovoljujejo?

In če je odgovor ne, koliko si že naredila v smeri, da karkoli spremeniš in nadaljuješ tudi, ko stvari ne gredo po prvem planu?

E-priročnik Neverjetno leto je bil ustvarjen za vse, ki se zavedajo, da so kreatorke svojega življenja in bi se rade skozi samorefleksijo, miselne vaje, orodja in tehnike v naslednjih 12 mesecih osredotočile na tista področja svojega kolesa življenja, za katere čutijo, da želijo napredovati.

Priročnik Neverjetno leto 2022 ni nastal zato, ker sem imela 5 min več časa kot ponavadi, pogledala kaj je popularno in zmetala stvari skupaj. Nastal je po večletnem testiranju kaj deluje in kaj ne (tisti, ki imate zvezek Zaživi zdaj boste videli podobnost), ker sem želela dati ven izdelek, ki bi te leto za letom brcal v ta zadnjo in pomagal prekiniti verigo samosabotaže.

Nastal je zato, ker bi te rada videla, kako začneš dan z manj stresa in anksioznosti ter se končno uglasiš sama s seboj.

Draga moja, naroči tale priročnik, če:

 • bi rada v naslednjih 12 mesecih stopila stopničko višje – povsod – kot oseba, kot mama, kot partnerka, v karieri, v zdravju, finančno – ampak karkoli si do zdaj naredila, nisi videla napredka in bi res rada že enkrat skočila iz začaranega kroga
 • bi se rada izboljšala, ampak si se izgubila v poplavi nasvetov, vodnikov, člankov, ki lebdijo na netu, glede tega, kaj je treba narediti, da boš končno srečna in uspešna
 • čez 10 let ne bi bila rada na isti točki, kot si sedaj, a ne veš več kako spremeniti svoje navade, da bi se premikala naprej (sploh pa kje najti čas za vse to!!)
 • si utrujena živeti življenje, ki ni takšno, kot si želiš, da bi bilo (čeprav tega navzen ne pokažeš), – in veš, da bi lahko marsikaj spremenila, če bi se le lotila stvari drugače
 • si celo življenje bila navajena, da ti drugi krojijo življenje, kaj moraš početi, kam moraš iti in zdaj bi rada vzela vajeti v svoje roke.

Če te je teža zadnjih let potegnila navzdol in bi rada obrnila scenarij, potem začni ukrepati takoj.

Odstrani, kar ne deluje. Ustvari tisto ob čemer čutiš srečo. Postani v letu 2022 mojstrica svojega življenja.

Digitalni priročnik ti bo preko samorefleksije, miselnih vprašanj, vaj in drugih orodij pomagal pregledati preteklih 12 mesecev in redefinirati + korak za korakom osvajati cilje iz vseh desetih področjih življenja.

Neverjetno leto 2022 na svojih 71 straneh vključuje:

 • vprašanja, ki ti bodo pomagala zajeti zmage, najljubše trenutke, napredke in lekcije preteklih 12 mesecev
 • vprašanja, ki te bodo usmerila ponovno k tebi, tvojemu bistvu in temu, kar si, da bodo cilji podpirali tebe in ne bili samo odsev želja drugih (izstopi iz vloge žrtve in se opolnomoči)
 • osvežitve osnov: na kaj se osredotočiti pri vsakem izmed 10-ih področjih življenja ter kako tam tudi napredovati, da bo skladno s tabo in tvojimi vrednotami
 • revolucionarni sistem malih korakov za določanje ciljev, ki deluje tako za podjetnice, kot mamice ali študentke (ne, ni SMART sistem!)
 • vaje za določanje prednostnih ciljev, vključno z vprašanji, ki te brcajo v ta zadnjo, a če nanje odgovoriš, ti pomagajo zapisano pretvoriti v realnost
 • tedenske, mesečne planerje s sledilniki navad in ciljev, ki ti bodo pomagali najbolje izkoristiti svoj čas

Na kratko: Priročnik Neverjetno leto 2022 te bo vodil skozi najbolj efektiven način zapisovanja ciljev in te spodbudil, da prisluhneš svojemu notranjemu glasu – tistemu, ki si ga mogoče že prevečkrat skušala prezreti.

Veš, ne gre se toliko za novoletne zaobljube in pregled starega leta, kot to, da začneš slediti sebi in ponovno ugotoviš, kdo si in kaj si želiš.

Waaw, kaj pa tole?

Si predstavljaš, da bi že od svojega 5. leta  imela eno tako posebno mapico, v kateri bi bili listi, ki bi vsebovali tvoje najbolj zanimive dogodke leta? Noro hudo, vem! Jaz tega žal nimam, sem pa pripravila tole Časovno kapsulo za vse naše otročke, da se bodo lahko nekoč ozrli nazaj in videli, kaj vse zanimivega so počeli.

Ker pa ste me že čisto prevečkrat vprašali, so se pregledu leta pridružile tudi zabavne vaje, ki jih vpeljejo v prvo načrtovanje ciljev za leto, ki prihaja. Naj jim trenutna svetovna situacija ne vzame magičnosti sanj! Vsi jih potrebujemo.

Izdelek vsebuje 29 barvnih strani, ki se jih lahko natisne (tiskana verzija NE obstaja). Izpolnjuje ga lahko otrok sam ali pa ga rešujete skupaj kot družina. Zabava zagotovljena. :)

Title

Go to Top