Dostava in način plačila2018-10-03T13:10:44+00:00

NAČIN PLAČILA

V spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

  • Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti ob oddaji naročila) – rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, podjetje Dosezi sanje ne jamči več rezervacije za naročene izdelke. Plačilo se lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.) ali kjerkoli drugje preko UPN naloga.
  • Plačilo s PayPal-om, vključno s plačilnimi in kreditnimi karticami – podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

DOSTAVA

Glavni pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpoljeno bolj učinkovito.

Najdaljši dobavni rok paketa za Slovenijo je do deset (10) delovnih dni. Personalizacija zahteva svoj čas (vse od tiska, sestave), vendar če imamo vse dele na zalogi, odpošljemo paket v roku 2 do 5 delovnih dni od prejema plačila.

Stroški dostave

Cena pakiranja in poštnine z dostavno službo GLS ali s Pošto Slovenija znaša 2,95 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. Ponudnik se sam odloči s katero dostavno službo bo poslal naročilo.

Dostava v tujino

Po dogovoru lahko pošljemo paket tudi v tujino. V tem primeru znaša strošek dostave 12,95 EUR. V tujino odpošiljamo s Pošto Slovenija.

DODELITEV DOSTOPA ZA SPLETNI TEČAJ

Uporabniško ime in geslo za dostop do spletnega tečaja bosta dodeljna v roku do pet (5) delovnih dni od prejema plačila. Podatki bodo poslani na elektronski naslov podan ob naročilu.